Tuesday, June 14, 2011

Is It Spam If You Can't Read It?

I am pretty sure the following is Finnish spam, but your guess is as good--probably better--than mine.

Content-Type: multipart/alternative; boundary="p02-d3e28f0031077d57f27cf87b2137a6a17bd876e4" --p02-d3e28f0031077d57f27cf87b2137a6a17bd876e4 Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit UUTUUS!!! - Savustuslaatikko vesilukolla!!! Savustuslaatikomme vesihydrauliset sinetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai tavallisesta 1,2 tai 3 mm:n paksusesta teräksestä. Painotettu korkki asetetaan vesilukkoon – poistovesiputkeen savustuslaatikosta, täytetään vedellä, joka edistää savustusprosessia (vesi estää hapen pääsyn savustuslaatikkoon sekä savun ulospääsyn). Menetelmä takaa savustuksen korkean laadun ja unohtumattomia makuelämyksiä. Savustuslaatikon sisäpuolella on grilliritilät savustettaville tuotteille sekä keräysastia, joka estää savustettavasta tuotteesta irtoavan rasvan ja nesteiden valumista puuhakkeeseen. Lisäksi savustuslaatikossa on metallikehys, jonka avulla voitte irroittaa koko savustuslaatikon sisällön kerrallaan, mikä on hyvin kätevää, jos joudutte lisäämään haketta pitkäkestoisten savustuksien yhteydessä. Savustuslaatikko on suunniteltu kalalle, lihalle ja kasviksille. Savustuslaatikon voi sijoittaa grillihiilille tai avotulelle, kuten myös kaasu- tai sähköliedelle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu savustuslaatikko vesilukolla on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, luotettava ja pitkäikäinen! Savustuslaatikkoa voi käyttää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Savustuslaatikko – ihanteellinen lahja kalastajalle, metsästäjälle ja muille ruoanlaittajille, jotka arvostavat lahjaa ja kaikkia sen tuomia etuja ja makuelämyksiä! Jos pidätte tuotteestamme me toimitamme sen tedän kotiovellenne EIKÄ TEIDÄN TARVITSE MAKSAA ENNAKKOON MITÄÄN SAADAKSENNE TUOTTEEN! Maksu käteisellä saatuanne toimituksen tai tilillemme, luottokortilla tai Paypal-maksujärjestelmällä 3:n päivän kuluessa toimituksesta. Jos ette pidä tuotteesta ja haluatte palauttaa sen, noudamme sen teiltä, palautamme rahat ja viemme tuotteen. Missään tapauksessa ette menetä mitään. Tervetuloa! www.savustuslaatikko.eu savustuslaatikko@gmail.com Remove your e-mail from our database. [cid:image001.jpg@d3e28f0031077d57f27cf87b2137a6a17bd876e4] --p02-d3e28f0031077d57f27cf87b2137a6a17bd876e4 Content-Type: text/html; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit
UUTUUS!!! - Savustuslaatikko vesilukolla!!!
Savustuslaatikomme vesihydrauliset sinetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai tavallisesta 1,2 tai 3 mm:n paksusesta teräksestä. Painotettu korkki asetetaan vesilukkoon – poistovesiputkeen savustuslaatikosta, täytetään vedellä, joka edistää savustusprosessia (vesi estää hapen pääsyn savustuslaatikkoon sekä savun ulospääsyn). Menetelmä takaa savustuksen korkean laadun ja unohtumattomia makuelämyksiä. Savustuslaatikon sisäpuolella on grilliritilät savustettaville tuotteille sekä keräysastia, joka estää savustettavasta tuotteesta irtoavan rasvan ja nesteiden valumista puuhakkeeseen. Lisäksi savustuslaatikossa on metallikehys, jonka avulla voitte irroittaa koko savustuslaatikon sisällön kerrallaan, mikä on hyvin kätevää, jos joudutte lisäämään haketta pitkäkestoisten savustuksien yhteydessä. Savustuslaatikko on suunniteltu kalalle, lihalle ja kasviksille.
Savustuslaatikon voi sijoittaa grillihiilille tai avotulelle, kuten myös kaasu- tai sähköliedelle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu savustuslaatikko vesilukolla on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, luotettava ja pitkäikäinen!
Savustuslaatikkoa voi käyttää niin sisätiloissa kuin ulkonakin.
Savustuslaatikko – ihanteellinen lahja kalastajalle, metsästäjälle ja muille ruoanlaittajille, jotka arvostavat lahjaa ja kaikkia sen tuomia etuja ja makuelämyksiä!

Jos pidätte tuotteestamme me toimitamme sen tedän kotiovellenne EIKÄ TEIDÄN TARVITSE MAKSAA ENNAKKOON MITÄÄN SAADAKSENNE TUOTTEEN! Maksu käteisellä saatuanne toimituksen tai tilillemme, luottokortilla tai Paypal-maksujärjestelmällä 3:n päivän kuluessa toimituksesta.
Jos ette pidä tuotteesta ja haluatte palauttaa sen, noudamme sen teiltä, palautamme rahat ja viemme tuotteen. Missään tapauksessa ette menetä mitään.
Tervetuloa!

7 comments:

 1. It is indeed Finnish. They seem to be selling smokers (cooking apparatus) of all things. Go figure.

  ReplyDelete
 2. I can't read Finnish at all, but I think the email just insulted your dog by intimating that he has aggravated erectile dysfunction and that he is in urgent need of remedial pharmaceuticals. Also, there may have been an suggestion that your house has mold and must be fumigated to remove house cooties, which service is available at a low, low price for the next twenty-four hours only.

  ReplyDelete
 3. I can't read Finnish at all, but I think the email just insulted your dog by intimating that he has aggravated erectile dysfunction and that he is in urgent need of remedial pharmaceuticals. Also, there may have been an suggestion that your house has mold and must be fumigated to remove house cooties, which service is available at a low, low price for the next twenty-four hours only.

  ReplyDelete
 4. As a Finn I would think that too. Several of our University's email-lists have received the message.

  I guess it's pretty rare to get a junkmail of which you can't figure out in a few seconds that it has been translated with Google Translate.

  The message advertises some kind of smoking boxes for salmon, but after visiting the site mentioned in the email there wasn't any kind of contact information. A fraud, eh?

  ReplyDelete
 5. It is MIME attachment (Multipurpose Internet Mail Extensions) defines how non-text mail attachments are handled. The mailer looks at the MIME header to find out what kind of attachment it is, how it was encoded, and how many parts there are to be reassembled.


  It looks like a foreign language, the header says it text/html, and the source is in the European Union.

  From the english comment - someone's mail relay thinks it is spam.

  ReplyDelete
 6. Finnish, with a dose of Mojibake to make it more special.

  ReplyDelete